Sandra Brandt's picture

Sandra Brandt

~ adv ~

Als jongetje van 7 ziet hij zich nog zitten in de Haarlemmer Hout onder de eikenboom op het schoolplein. Altijd bang dat mensen niet geïnteresseerd zouden zijn in wat hij te vertellen had. Zelfs als de juf gitaar speelde en de kinderen liedjes zongen bleef hij het stilste jongetje van de klas.
Datum: 15 September 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 3,787
Een heel bijzonder plekje in Haarlem voor degene die behoefte heeft aan een frisse blik en neus, ligt net voorbij het gebouw waar ik vroeger trots mijn eigen postbus opende voor mijn bedrijfspost. Vaak alleen bestaande uit brieven van ING en een enkele reclame folder.
Datum: 10 August 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,940
Als een slag komt het bij me binnen. Tranen schieten in mijn ogen. ‘Het belangrijkste wapen wat we bezitten is ons vermogen om te kiezen’. Met verkrampte vingers van de kou houd ik mijn telefoon vast waarop ik het verhaal lees van de marinier die ontslag neemt en opera zanger wil worden.
Datum: 23 April 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,246
Het is zondag. Een dag vol aandacht voor kinderen en andere activiteiten waarbij ik mijn aandacht aan anderen geef. In de namiddag begint het klagen in mijn hoofd. Op dat moment weet ik nog niet dat het de start is van een heel bijzonder fijne avond.
Datum: 19 March 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,512
Het is zaterdagochtend 7 uur. Het gezin kakelt er al flink op los en ik verlang naar de stille stad. Mijn fiets roept me en ik glip uit het ochtendritueel, schiet mijn jas aan en doe de deur zachtjes achter mij dicht. De lucht is blauw, de wind slaapt nog evenals mijn buurt, de Zuiderpolder.
Datum: 29 February 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,737
Sandra Brandt's picture

Het podium voor jouw verhaal

De Verhalenmakers is een sociale onderneming met als belangrijkste doel: bijdragen aan verbinding.

Wij bieden een podium voor verhalen, schrijvers en professionals omdat we geloven in de kracht van storytelling.

Ben je een schrijver of wil je graag schrijven?
Meld je aan!

Twitter

Sorry, twitter is currently unavailable.

@social #media

Contact

De Verhalenmakers

info [at] verhalenmakers.com
of ga naar de contactpagina