Lusanne Hogeweg's picture

Lusanne Hogeweg

Mindfulness trainer en NLP coach Rick Shamier is regelmatig te zien in Heemstede en Haarlem, waar hij gratis knuffels uitdeelt. Zijn missie is mensen met elkaar verbinden door spontane ontmoetingen. De rode draad in zijn leven is zonder oordeel leren zijn. "Het geeft een gevoel van vrijheid."
Datum: 03 June 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,306
Melissa Oosterbroek en haar partner raakten in hun zoektocht naar een betaalbaar huis geïnspireerd door de opkomende beweging van Tiny Houses, kleine huisjes die veelal ook zelfvoorzienend zijn. Ze kochten een kleine gezinswoning in de Leidsebuurt in Haarlem en besloten deze duurzaam te verbouwen. 'We investeren nu in energie-oplossingen die ons straks geld besparen.'
Datum: 25 May 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 876
In 2012 richtte Tino van Heusden het netwerk Bewust Haarlem op. Met 12 ambassadeurs legde hij de verbinding tussen inmiddels 320 professionals op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid en gezondheid. Het is zijn missie om bewustwording toegankelijk te maken. 'De potentie in onszelf is zo fantastisch groot, dat gun ik iedereen'.
Datum: 13 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,361
Na afwisselend als freelancer en in loondienst te hebben gewerkt, kwam Erik Zwiers (50) door de crisis twee keer in de bijstand terecht. Over zijn ervaringen met re-integreren zegt hij, 'als je in gesprek gaat, een plan hebt en hard werkt, dan zijn er mogelijkheden dat je werk kunt doen dat past bij je ervaring. Maar ik moest wel voor mezelf opkomen.’
Datum: 12 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,227
Geluk brengen en plukken gaan voor mij hand in hand bij de Geluksroute op 4 en 5 februari in Haarlem. Omdat ik lekker vroeg ben, ga ik eerst voor een korte sessie Shiatsu. ‘Heb je ergens last?’ vraagt Jaap als het mijn beurt is. Ik zeg dat mijn schouders wel een behandeling kunnen gebruiken en ik mag op de mat plaatsnemen.
Datum: 14 February 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,129
Het bedrijf van Oscar van der Linden (58) heet 'IkVerbeeldJe'. Hij verbeeldt de ideeën van mensen en van organisaties grafisch, in 3D of met glaskunst. Als zelfstandig professional is hij vooral op zoek naar meer samenwerking. 'Met mijn creativiteit kan ik echt toegevoegde waarde bieden.’
Datum: 21 October 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,812
De lijfspreuk van Outdoor Coach en appelbomenexpert Rogier Tan (49) is: 'Je weet meer dan je denkt'. Ons denken is beperkt. Zodra je op je weten afgaat, ontstaan er kansen die je niet voor mogelijk hield. Zo werkt buitenmens Rogier vanuit intuïtie met de seizoenen mee en ontstaat er natuurlijke groei in zijn bedrijf en, dat is zijn wens voor de toekomst, in de samenleving.
Datum: 18 October 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,948
Leven is een kwestie van worden en zijn wie je bent. Worden geeft ontwikkeling weer. Een proces waarin je alles loslaat wat jou belemmert en klein houdt. Dan kun je zijn wie je bent en werk doen dat echt bij je past. Graag deel ik mijn persoonlijke voorbeeld met je.
Datum: 12 August 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,886
India, bakermat van beschaving. De eerste tekenen van leven in de Indusvallei gaan 40.000 jaar terug. Het land staat bekend als spiritueel. Eerst vanwege de Rishi's, de wijze mannen van de Veda's, India's heilige boeken. Nu met zijn vele goden, die zichtbaar aanwezig zijn in het leven van Indiërs.
Datum: 12 August 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,304
Vol verwachting vertrokken Peter en ik begin juli uit Nederland voor een rondreis van een maand door Zuid-Engeland. We hadden al weken het gevoel, en dat was de dagen voor vertrek nog sterker geworden, dat dit een bijzondere vakantie zou worden. We hadden een voorgevoel van mooie ervaringen en van eindelijk 'thuiskomen'.
Datum: 12 August 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,325
Lusanne Hogeweg's picture
Werkzoekenden zitten barstensvol talenten. Vanaf nu kunnen ze die etaleren via Waarde in de Polder, een initiatief van ondernemende Haarlemmers. “Waarde in de Polder is dé plek voor werkend en werkzoekend Haarlem”, zegt initiatiefnemer Lusanne Hogeweg.
05 September 2015 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,714

Het podium voor jouw verhaal

De Verhalenmakers is een sociale onderneming met als belangrijkste doel: bijdragen aan verbinding.

Wij bieden een podium voor verhalen, schrijvers en professionals omdat we geloven in de kracht van storytelling.

Ben je een schrijver of wil je graag schrijven?
Meld je aan!

Twitter

RT @JetPeep: Wat moet een stadse puber nu op het Franse platteland. Saai? Integendeel. Lees zijn avontuur https://t.co/JjsrpPC1w5 https://t…
De Verhalenmakers (4 years ago)
Tnx @CarienTouwen voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd op https://t.co/UX4u38lwNw. Kom maar door met die mooie verhalen!
De Verhalenmakers (4 years ago)
Tnx @HaarlemseZaken voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd. Kom maar door met die mooie verhalen! https://t.co/12HeDI8DRf
De Verhalenmakers (4 years ago)
Yes! https://t.co/ytcegbvBAv
De Verhalenmakers (4 years ago)
Mooi begin van een nieuw #verhaal https://t.co/6aPxB6LDjH
De Verhalenmakers (4 years ago)

@social #media

Contact

De Verhalenmakers

info [at] verhalenmakers.com
of ga naar de contactpagina