Kim Nooij's picture

Kim Nooij

Rol(len): schrijver
Als communicatieadviseur en online specialist heb ik meer dan 10 jaar ervaring voor overheid, bedrijven ennon-profit. Ik ben gespecialiseerd in de thema’s klimaat, energie en duurzaam ondernemen. Mijn aanpak isstrategisch, pragmatisch en creatief. Ideeën voor een betere wereld maak ik graag realiteit.
BigSellers de exclusieve kadogids met Haarlemse roots en een lokale touch - De Verhalenmakers 2021.jpg
BigSellers is een exclusieve kadogids met leuke cadeaus voor vrouwen en handige gadgets voor mannen. In deze cadeauwinkel gids vind je supersnel de leukste cadeautjes, gadgets voor in huis, uitjes en cadeau ideeën voor elk moment. BigSellers legt de nadruk op de kleine gift shops. Lokale producten of belevenissen van kleine zelfstandige ondernemers.
Datum: 09 December 2021 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,141
Ooit had Haarlem een machtige kranenfabriek: Figee. Wat is er gebeurd? Waarom is Figee opgehouden te bestaan? Drie oud-werknemers te weten Giel van Hooff, Henne Koster en Gerard Jacobs vertellen over de opkomst en ondergang van Figee de kranenbouwer. We beginnen in 1835. Het jaar waarin een tuinderszoon Hendrik Figee uit Waddinxveen voet aan Haarlems wal zet.
Datum: 16 October 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 4,252
Je bent er ongetwijfeld een keer van geschrokken toen je nietsvermoedend op vakantie was in Turkije. Het ochtendgebed. Maar wat weet je eigenlijk van de Islam? De Selimiye Moskee in Haarlem-Oost geeft rondleidingen om kennis te maken.
Datum: 01 July 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 3,585
Ze zou er nu toch moeten zijn? Pim staat nerveus achter de Schouwburg te wachten. Samen met Marie heeft hij een fluisterbootje gehuurd om naar de Nieuwe Gracht te varen. Daar zou een ingang zijn die toegang geeft tot een gangenstelsel onder Haarlem.
Datum: 20 August 2015 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 7,972
Kim Nooij's picture
Organisatie: 
De Verhalenmakers

Het podium voor jouw verhaal

De Verhalenmakers is een project met als belangrijkste doel: bijdragen aan verbinding.

Wij bieden een podium voor verhalen, schrijvers en professionals omdat we geloven in de kracht van storytelling.

Ben je een schrijver of wil je graag schrijven?
Meld je aan!

@social #media

Contact

De Verhalenmakers

info [at] verhalenmakers.com
of ga naar de contactpagina