Karin Wissenburg's picture

Karin Wissenburg

Het Seinwezen is industrieel erfgoed uit 1915 en ligt naast het spoor in Haarlem. Baud Schoenmaeckers kocht het pand met particuliere investeerders vijf jaar geleden en heeft het verbouwd en verduurzaamd om het te behouden. Het is nu een inspirerende plek om te werken, vergaderen en ontmoeten. Baud vertelt:
Datum: 21 October 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,496
Probeer het je voor te stellen. Het is 50 graden. Zover je oog rijkt is er zand en nog eens zand op de oostelijke karavaanroute door de Sahara. Je rijdt in je Peugeot 504 Break. Naast je rijden twee Sedans en een Deux Chevaux (Eend). Je moet voortdurend schakelen om niet vast komen te zitten. Je schakelt een keer niet goed en het noodlot slaat toe: je zit vast.
Datum: 24 August 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,671
Als ik op vakantie ga en mijn koffer wil inpakken realiseer ik me weer dat ik eigenlijk vrijwel niets nodig heb.
Datum: 15 July 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 2,242
Was will das Weib? met als ondertitel Vrouwbeeld in de filosofie is de training die ik volg bij filosoof Jacqueline Duurland. We maken een reis door het gedachtengoed van vrouwelijke filosofen als Hannah Arendt, Yan Rand en Simone de Beauvoir.
Datum: 22 June 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,390
Er is nog zomer en genoeg, dichtte Judith Herzberg. Deze woorden brengen herinneringen boven. Een mix van vroeger en recent. Vlinders voelen van spanning omdat je weer meer naar buiten gaat en je blote benen laat zien. Veroorzaakt dat de kriebels in je buik?
Datum: 06 June 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,393
Regelmatig word ik gevraagd hoe ik op een idee voor een evenement kom. Dat komt door inspirerende ontmoetingen met anderen. Zo organiseerden we in november 2014 Ein Abend in Berlin uit een soort verlangen naar een avond vol Duitse muziek. Dat idee werd geboren aan de keukentafel bij een nieuwe vriendin die net zo van Hildegard Knef bleek te houden als ik. Van het een kwam het ander.
Datum: 03 June 2016 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,529
Karin Wissenburg's picture

Het podium voor jouw verhaal

De Verhalenmakers is een sociale onderneming met als belangrijkste doel: bijdragen aan verbinding.

Wij bieden een podium voor verhalen, schrijvers en professionals omdat we geloven in de kracht van storytelling.

Ben je een schrijver of wil je graag schrijven?
Meld je aan!

Twitter

RT @JetPeep: Wat moet een stadse puber nu op het Franse platteland. Saai? Integendeel. Lees zijn avontuur https://t.co/JjsrpPC1w5 https://t…
De Verhalenmakers (4 years ago)
Tnx @CarienTouwen voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd op https://t.co/UX4u38lwNw. Kom maar door met die mooie verhalen!
De Verhalenmakers (5 years ago)
Tnx @HaarlemseZaken voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd. Kom maar door met die mooie verhalen! https://t.co/12HeDI8DRf
De Verhalenmakers (5 years ago)
Yes! https://t.co/ytcegbvBAv
De Verhalenmakers (5 years ago)
Mooi begin van een nieuw #verhaal https://t.co/6aPxB6LDjH
De Verhalenmakers (5 years ago)

@social #media

Contact

De Verhalenmakers

info [at] verhalenmakers.com
of ga naar de contactpagina