Jeffrey Snijder's picture

Jeffrey Snijder

Het is officieel. Er zit iemand mij ergens onwijs in de zeik te nemen. Ik weet het zeker. Misschien die Ferdinand uit Boxtel. Die lacht zich nu alsnog dood in zijn graf.
Datum: 05 June 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 692
Er ligt een briefje op tafel. Er staat op "Terugbellen" en een nummer. Ik ken het nummer niet. Ik heb nog geen briefje met dit nummer. Het handschrift is van mijn zus. Ik ren naar boven en ga haar kamer in zonder te kloppen. Dat is niet de bedoeling. Ik weet wel beter. Er zijn maar een paar dingen die ik niet moet doen in dit huis en dit is er een.
Datum: 13 May 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 860
Ik heb nog geen brief ontvangen. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ze meteen is gaan schrijven. Bo is een natuurgeweld dat zich door geen druif laat tegen houden. Maar de brief is er nog niet. De radio staat aan. Het programma heet "De Zalige Liefdeslijn". "Zoete koek.", vind ik. "Ferdinand uit Boxtel heeft 41 brieven onvangen.", zegt de radiopresentatrice.
Datum: 28 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 834
We zitten in de auto. Ik zit naast een enorme rugtas. De tante van Bo rijdt en Bo zit er naast. Ik hoopte dat ik de hele rit nog naast haar kon zitten. De auto is te klein het kan niet.
Datum: 21 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 845
​De zon is onder. Haar haar is nat. Ze heeft haar kleren weer aangetrokken. Ik geniet hier zo van. Ik heb voor het eerste al heel lang niet gedacht aan mijn ex vriendinnetje. En ik heb misschien een keer iets geprobeerd over haar te vertellen. Het was in context met iets anders en totaal niet relevant. "Ga je nu iets vertellen over je ex?", zei ze.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 825

Bo

Er ligt een briefje op tafel. Er staat op "Terugbellen." En een nummer. Ik herken het nummer. Ik heb een ander briefje met dat nummer.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 920
Het was tijd om de kroeg in te gaan. Mijn haar was geknipt en ik was onherkenbaar. We dronken altijd wat in Oberon op hetzelfde plekje aan de bar.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,021
Ik sta op station Alkmaar en weet even niet waar ik naar toe moet. Ik kan naar huis, maar voorzie een stilte of gesprekken die ik niet wil voeren. In mijn zak brandt een OV-kaart zonder grenzen, op het bord staat Den Helder, ik stap in.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 828
In MTS periode werkte ik in de vakanties bij een stoffeerder. Met klussen vooral in Bloemendaal en Aerdenhout, maar ook grote heren huizen in Amsterdam en het Rijksmuseum. Ik vond het heerlijk. Ik was sterk en werd alleen maar sterker. Ik trok met gemak walsen en rollen vloerbedekking de trap op.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 956
Mijn haar was lang veel te lang, mijn vader vond het niks, “Wanneer ga je nou eens naar de kapper”, zei hij. Echt je hart breken houdt in dat je de ramen open gooit en je afstand neemt van wat je was. Een kapper was geen slecht idee, al was het enkel om te zien wat er onder zat.
Datum: 08 April 2017 Gepubliceerd: Yes Aantal keer gelezen: 1,731
Jeffrey Snijder's picture

Het podium voor jouw verhaal

De Verhalenmakers is een sociale onderneming met als belangrijkste doel: bijdragen aan verbinding.

Wij bieden een podium voor verhalen, schrijvers en professionals omdat we geloven in de kracht van storytelling.

Ben je een schrijver of wil je graag schrijven?
Meld je aan!

Twitter

RT @JetPeep: Wat moet een stadse puber nu op het Franse platteland. Saai? Integendeel. Lees zijn avontuur https://t.co/JjsrpPC1w5 https://t…
De Verhalenmakers (4 years ago)
Tnx @CarienTouwen voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd op https://t.co/UX4u38lwNw. Kom maar door met die mooie verhalen!
De Verhalenmakers (4 years ago)
Tnx @HaarlemseZaken voor de publicatie over de #verhalenwedstrijd. Kom maar door met die mooie verhalen! https://t.co/12HeDI8DRf
De Verhalenmakers (4 years ago)
Yes! https://t.co/ytcegbvBAv
De Verhalenmakers (4 years ago)
Mooi begin van een nieuw #verhaal https://t.co/6aPxB6LDjH
De Verhalenmakers (4 years ago)

@social #media

Contact

De Verhalenmakers

info [at] verhalenmakers.com
of ga naar de contactpagina